Home
Klantenservice
Contact
Contactgegevens
Enorme keus, snelle levering en zeer voordelig

Prefab betonnen kolommen & penanten

Prefab betonnen kolommen of penanten nodig? Bij Prefab Beton Online stel je zelf eenvoudig en snel de gewenste betonnen kolommen of penanten samen en kun je ze direct bestellen. Door vergaande optimalisatie en standaardisatie zijn onze elementen erg scherp geprijsd en is deze prijs ook nog eens incl. engineering tekenwerk en transport. Daarnaast is de levertijd ook nog eens ongekend kort.

Lees verder waarom Prefab Beton Online de beste keus is of ga direct naar de configurator.

DOOR JOU ONTWORPEN PREFAB KOLOMMEN OF PENANTEN

Beton kolommen Configurator

Met onze krachtige configurator is het zeer eenvoudig om prefab beton kolommen of penanten (rechthoekige kolommen) te ontwerpen. Onze kolommen en penanten zijn configureerbaar in zeer veel afmetingen en verkrijgbaar met verschillende wapeningssterktes en stekankers. Je kiest eenvoudigweg het type kolom, selecteert de gewenste dikte en breedte (profiel), de gewenste lengte en bepaald de benodigde wapening en stekankers en je configuratie is klaar en de prijs is direct zichtbaar. Wanneer je vervolgens besteld kun je de kolommen al over 6 weken op de bouwplaats bezorgd krijgen.

Geweldig toch? Dat vinden wij ook.

Voordelen van Prefab Beton Online

1. Enorm voordelig: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Bij Prefab Beton Online bieden we hoogwaardige beton kolommen tegen een enorm scherpe prijs. Bespaar op kosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

2. Prijs inclusief transportkosten: Transparantie staat bij ons voorop. Geen verborgen kosten! De prijs die je ziet, is inclusief alle transportkosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

3. Korte levertijd: Tijd is kostbaar, vooral in bouwprojecten. Daarom hebben we onze processen geoptimaliseerd om een zeer korte levertijd te garanderen. Zo kun je al vanaf 6 weken aan de slag met jouw kolommen of penanten

4. Engineering: Bij Prefab Beton Online gaan we verder dan alleen levering. De engineering en constructietekening is inbegrepen. Maatwerk tekening nodig? Voor een kleine meerprijs regelen onze engineers dit voor je.

5. Meer extra's: Dit is echter nog niet alles. We leveren de hijsvoorzieningen en inlijmtegels ook nog eens gratis mee. Dat is wat wij service noemen.


Prefab Beton Online - Jouw betrouwbare partner

Prefab Beton Online biedt de perfecte balans tussen kwaliteit, maatwerk en betaalbaarheid. Onze unieke configurator stelt je in staat om de voor jouw project benodigde kolommen of penanten te ontwerpen, terwijl je geniet van alle voordelen die we te bieden hebben.

Click hier om de configurator te proberen en begin vandaag nog met het ontwerpen van jouw prefab betonnen kolom. Mocht je hulp nodig hebben, onze ervaren specialisten staan klaar om je te helpen bij jouw project.

Kies voor de snelste weg naar jouw perfecte prefab betonkolom - Kies voor Prefab Beton Online!