Home
Klantenservice
Contact
Contactgegevens
Mombarg Beton

Het ontstaan

Het idee achter PBO is ontstaan doordat jarenlange ervaring en data-analyse ons zusterbedrijf Mombarg Beton leerde dat veel projecten ongeveer dezelfde betonelementen bevatten. Relatief kleine verschillen tussen deze elementen zorgen voor een langer en complexer engineeringstraject. Dit maakt dat de prijs per element stijgt, zeker bij afname van kleine aantallen. Wij dachten: dat moet beter, slimmer en voordeliger kunnen!

onze visie

Waarom Prefab Beton Online?

Data-analyse geeft ons het inzicht dat verregaande standaardisatie van complexe prefab betonelementen mogelijk is en grote voordelen biedt in proces, levertijd en prijs met behoud van de hoogste kwaliteit.

Uniek, efficiënt en plezierig zakendoen voor onze klanten, leveranciers én onze collega's.

Dát is waar Prefab Beton Online in voorziet.

Ons team

Het Prefab Beton Online team bestaat een club enthousiaste collega's uit verschillende disciplines. Onze calculatoren, engineers, constructeurs, mallenmakers, timmermannen, betonspecialisten en transporteurs zorgen samen voor onze 'Happy Flow'.

De gemene deler van al deze ervaren professionals is dat ze er allemaal van overtuigd zijn dat we met Prefab Beton Online een uniek concept in de markt zetten waarmee we onze afnemers kunnen voorzien van hoogwaardige prefab betonelementen tegen een superscherpe prijs en zeer korte levertijd.

Makkelijker en leuker

Happy Flow

Prefab Beton Online maakt het voor iedereen in de bouwketen een stukje makkelijker en leuker. Dit doen we door een Happy Flow  te bieden. Direct de scherpste prijs, snel geleverd, hoge kwaliteit en geen verrassingen.

“De prefab betontrappen van Prefab Beton Online zijn van uitstekende kwaliteit”

Jan Bruil

J. Bruil Bouwbedrijf