Home
Klantenservice
Contact
Contactgegevens

Hoe werkt het

Stap voor stap door onze configurator

Met onze configurator stel je in een aantal logische stappen jouw gewenste prefab betonelement samen. Elke stap wordt toegelicht middels een detail tekening en tooltip. Deze laatste zijn te vinden door te klikken op de grijze rondjes met de letter i. Voor uitgebreide informatie over de te maken keuzes per element verwijzen we je naar het kopje klantenservice/elementen of neem je contact met ons op.

Stap 1:

Selecteer het element dat je wenst te configureren

Stap 2:

Kies het type element dat je wenst te configureren. (Deze stap is niet voor elk element beschikbaar)

Stap 3:

In deze stap configureer je het gekozen element. Basisafmetingen, aansluiting en gewenste tekening

Stap 4:

Meerdere exemplaren van het geconfigureerde element nodig? Je kunt het hier wijzigen. Daarnaast kun je in deze stap ook eventuele opties en extra mee bestellen.

Stap 5:

Hier plaats je het geconfigureerde element in een nieuw of bestaand project zodat je later alles in één keer kunt bestellen en alle elementen binnen een project terug kunt zien.

Stap 6:

Hier zie je het door jou geselecteerde project met alle nog niet bestelde producten en kies je de producten die je nu wenst te bestellen.

Stap 7:

Jouw ‘winkelwagen’ pagina ter controle. Je kunt hier de aantallen van je bestelling nog wijzigen

Stap 8:

Hier kies je het factuur- en bezorgadres of maak je deze aan.

Stap 9:

Totaaloverzicht van alle vorige stappen, tevens geef je hier de gewenste afleverdatum op. (minimaal 6 weken na besteldatum) Kies voor nader te bepalen om elementen op afroep te laten leveren (minimaal 6 weken na besteldatum en 2 tot 3 weken voor gewenste leverdatum, of zoals telefonisch/per mail besproken).

In het opmerkingen veld kun je nog een opmerking achter laten.

Vink aan dat je akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden waarmee de bestelling wordt afgerond en je in de betaalomgeving komt.

Stap 10:

Selecteer de gewenste betaalmethode en volg de stappen op het scherm.

Gefeliciteerd, je bestelling is geplaatst en per mail word je op de hoogte gehouden over de planning en levering.