Home
Klantenservice
Contact
Contactgegevens
Onze visie

Waarom Prefab Beton Online?

Het idee voor Prefab Beton Online is onstaan uit de bijna 40 jaar kennis en ervaring in de complexe prefab betonelementen branche van onze zuster onderneming Mombarg Beton aangevuld met een uitgebreide data-analyse van vele honderden projecten.

Data-analyse

Uit ons onderzoek bleek dat er bij heel veel projecten nagenoeg dezelfde prefab betonelementen werden geleverd. Echter waren al deze elementen maatwerk oplossingen met een lang en complex engineering traject, lange levertijd en een hoge prijs bij de afname van kleine aantallen.

Naar ons idee moest dit slimmer kunnen.

Slimmer

We zijn gaan kijken wat we zouden kunnen bereiken wanneer we zouden overgaan tot een vergaande standaardisatie van onze complexe prefab betonelementen.

Daar bleef het echter niet bij want er zitten redelijk veel schakels in de keten. Samen met betonspecialisten, engineers, constructeurs, mallenmakers, wapeningsfabrikanten, timmermannen en transporteurs hebben we de gehele keten grondig geinventariseerd.

Met de bevindingen zijn we samen met onze partners een optimalisatietraject ingegaan wat heeft geresulteerd in een verbeterd en geoptimaliseerd proces in de gehele keten. Dit alles zal grote voordelen bieden in de efficiencie, levertijd en prijs met behoud van de hoogste kwaliteit.